Mer ork, bättre rörlighet 

Är du en aktiv person som gillar att träna och röra på dig? För att kunna vara på topp och inte slitas ut behöver kroppen rätt näring och omvårdnad. Hyaluron och MSM finns naturligt i kroppen och är viktiga ämnen för att kroppen ska fungera optimalt. 

Aktiva personer kan behöva stöd för leder och muskulatur om nyttjandet av näringsämnena överskrider den egna produktionen, något som kan ske om man tränar och rör på sig regelbundet. Med stigande ålder avtar kroppens egna förmåga att producera de för kroppen så viktiga näringsämnena, vilket gör att leder och muskler kan ta skada och man kan känna sig sliten eller stel. 

För att du ska få ut det mesta av din träning, optimera återhämtningen och ha en rörlig vardag har Trikem tagit fram produkter för en aktiv livsstil. Alla Trikem's produkter är tillverkade i Sverige och har genom åren hjälpt både aktiva motionärer och hårt tränande atleter.

MSM

 MSM förbättrar cirkulationen och syreupptagningen i musklerna, för att förbättra uthålligheten. MSM kan hjälpa kroppen att återhämta sig efter ansträngning. MSM rekommenderas även vid värk, hår - och hudproblem. 

Hyaluron

Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som verkar smörjande och stötdämpande för att främja rörligheten i kroppens leder. Använd Hyaluron vid begynnande ledstelhet eller vid hård träning.  

Radital Liniment

Ett dubbelverkande liniment som lindrat ömma muskler i över 65 år. Verkar för att lokalt öka blodgenomströmningen, förkorta återhämtningstiden och lindra vid tillfällig smärta. Ett av Sveriges mest sålda liniment, finns både i gel och i flytande form.

Kort om hyaluronsyra

Hyaluronsyra är ett ämne som kroppen själv producerar och som finns naturligt i bland annat huden, ögonen och ledvätskan. Trots namnet är det ingen syra, utan en sockermolekyl. Hyaluronsyra binder vatten och ökar på så vis ledvätskans smörjande och stötdämpande förmåga i kroppens leder. Tack vare sin mjukgörande egenskap samt förmågan att binda vätska är hyaluronsyra även en populär ingrediens i hudvårdsprodukter.
Köp här

Kort om MSM

MSM är organiskt svavel som finns naturligt i kroppen. MSM främjar uppbyggnaden och underhållet av frisk bindväv såsom senor, ligament och muskler. MSM förbättrar bl a cirkulationen och syreupptagningen i musklerna, vilket kan förbättra uthålligheten. MSM bidrar också till att öka cellväggens genomsläpplighet, så att cellerna kan föra ut slaggprodukter enklare samtidigt som upptaget av nödvändig näring förenklas. MSM kan ha en positiv inverkan på led- och muskelproblem samt för hud, hår och naglar. Köp här