True

Ekonomiansvarig

Lediga tjänser /  Ekonomiansvarig

Vill du arbeta med ekonomi och älskar djur?

Trikem är ett svenskt företag som tillverkat tillskott och vårdande produkter till häst, hund & human sedan 1954.  Vårt sortiment är svensktillverkat, av hög kvalité och används av bl.a eliten både i och utanför Sveriges gränser.  Vi är marknadsledande i Norden inom vårt område och sköter all tillverkning från fabriker i Klågerup och Malmö

Trikem

Vi söker en engagerad och driven person till en omväxlande  roll i ett växande företag.


Trikem söker en ny medarbetare som skall vara ekonomiansvarig. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Med stor fördel har du arbetat i ett tillverkande företag som bedriver handel med företag i Sverige samt inom och utanför EU. Du får gärna ha erfarenhet av lönehantering samt HR-administration

 Som ekonomiansvarig sköter du hela bokföringen i företaget och andra administrativa uppgifter som förekommer. Löpande arbetar du med all hantering avseende kund-och leverantörsreskontran, registrering av in- och utbetalningar, momsredovisning, löpande bokföring, kontoavstämningar, anläggningsregister, import- och exportdeklarationer, periodisk sammanställning, påminnelse- och inkassohantering, lagerhantering, lönehantering samt upprättande av årsbokslut. Även order och fakturering kommer delvis ingå.

Då vi har både kunder (privat och företag) och leverantörer i flera länder, även utanför EU är det en fördel om du har arbetat med det tidigare och bl a känner till de momsregler som finns.

Viss erfarenhet av att arbeta med HR frågor, upprätta import- och exportdeklarationer,rapportering till FTI samt hantering av frakter och fraktavtal är meriterade.

Trikem använder sig av affärssystemet Odoo och lönerna görs via Visma Lön 600.  

Din profil 


Vi söker dig som, liksom oss, trivs i en entreprenöriell och trevlig arbetsmiljö. Ansvaret är brett och ställer stora krav på mångsidighet och flexibilitet. Att vara  strukturerad, noggrann och ha en hög servicekänsla är viktigt. Vi är ca 20 personer anställda i företaget och du kommer arbeta nära dina kollegor samt även ha en hel del kundkontakt. Du är mest troligt också en positiv, glad och driven person. 


Vad kan vi erbjuda?  


Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad och god stämning med engagerade kollegor som samarbetar och lyfter varandra. Hos Trikem ingår du i ett superhärligt gäng i ett entreprenörsstyrt företag som expanderar kraftigt. Du kommer att få arbeta i en otroligt rolig och spännande bransch.


Tjänstgöringsgrad är förslagsvis 100% Måndag-Fredag 8-17, med flexibilitet. Tillträde så snart som möjligt. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. 


Vi ser fram emot din ansökan

Ansökan görs via mail till karin.gustafsson@trikem.se , vänligen bifoga både CV & Personligt brev
Ni är välkomna att kontakta Karin om ni har frågor på 0709 - 698 600 
Intervjuer kommer att ske löpande

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.