Global försäljnings & marknadschef

Lediga tjänster /  Global försäljnings & marknadschef

TRIKEM

Trikem bildades 1954 och är idag ett av Nordens ledande företag in om fodertillskott, djurvårdsprodukter samt ett växande humansortiment. Trikem tillverkar högkvalitativa produkter med noggrant utvalda råvaror. All tillverkning bedrivs i våra fabriker i Skåne. Företaget är i kraftig expansion och vi förstärker därför vår Sälj- och marknadsavdelning ytterligare och söker en:- Global försäljnings & marknadschef -


Om tjänsten

Trikem står i startgroparna inför ytterligare nya spännande satsningar, och vi söker därför dig som kan driva och utveckla vår försäljning, kommunikation och marknadsföring både nationellt och internationellt. Stort fokus ligger på att utveckla nya marknader och nya regioner. 

Vem är du?

Förutom att du kan bocka i alla sedvanliga egenskaper och erfarenheter för en rutinerad försäljnings- och marknadschef, så har du även ett stort intresse för välbefinnande hos både djur och människor. Du kommer att ingå i ett gäng med mycket energi, driv och engagemang där ni gemensamt utvecklar Trikem för en spännande framtid. Vi kan våra produkter och vetenskapen bakom – du är expert på att utveckla vår försäljning genom att rita om kartan, hitta nya marknader, vägar och kanaler.

För att kunna ta dig an utmaningen vill vi att du har en gedigen och väldokumenterad erfarenhet av försäljning  och KAM – gärna med internationella inslag. Du är handlingskraftig och gillar att arbeta både i team och självständigt. Du är känd för din drivkraft och målmedvetna förmåga att skapa goda affärer. Du sätter alltid kunden i fokus, har en förmåga att skapa och vårda goda relationer samt utveckla nätverk inom branschen. Det är av största vikt att du alltid är uppdaterad på trender, nya förändringar och den digitala utvecklingen i det allmänna affärsklimatet. Du skall kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Självklart goda kunskaper i Excel samt ekonomi.

Tjänsten kommer innebära en hel del resande, med kontor i och utgångspunkt från Malmö.

Vi erbjuder en trevlig, rolig och utvecklande arbetsplats i en kreativ miljö och i en otroligt spännande bransch. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt våren 2021. 


För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta:

Karin Gustafsson

0709-698 600

Vi tar gärna emot din ansökan via 

karin.gustafsson@trikem.se

Intervjuer kommer att ske löpande.