Är er klubb satt på boxvila?

Misströsta inte. Nu erbjuder vi kostnadsfria webinar för att hålla motivationen upp och se över hästens hälsa för ökad prestation eller bara för ökat välbefinnande.

När tävlingssäsongen tyvärr fick ett abrupt stopp vill vi hjälpa er att hålla motivationen uppe. Ta chansen att vidareutvecklas tillsammans med ett webinar där hästen är i centrum.

Trikem erbjuder nu gratis webinar för ridklubbar och föreningar. Just nu kan det kännas tungt för ryttare och motivationen kanske tryter med tanke på att tävlingssäsongen tyvärr avbröts, innan den knappt hunnit starta. Vi erbjuder därför webinar med hästen i fokus så att ni kan vara ännu mer förberedda när det äntligen är tid för tävling igen. Varför inte boosta era medlemmar med ett kostnadsfritt webinar och få möjligheten att öka er kunskap och stilla er vetgirighet. Alla kan delta från det egna hemmet.

Förslag på tema för just ert webinar kan vara:

  • Näringslära - Vad gör näringen i kroppen?

  • Hästens mag- och tarmkanal - Så funkar hästen

  • Muskelfunktion och uppbyggnad - Så skapar du en hållbar häst

Har ni kanske egna förslag på tema inom hästens näringslära, fysiologi och anatomi, som era medlemmar skulle uppskatta? Kontakta oss idag så ser vi till att höja stämningen och bygga upp motivationen inför framtiden.

Ja, vi vill verkligen ha ett kostnadsfritt webinar

Vi kommer guida er genom era webinar

 

Företagsteam

Charlotte Jansson, Equine Specialist

Charlotte har en Bachelor of Equine Studies från Melbourne Polytechnic samt en Masters i Equine Science från University of Edinburgh.

Förutom ett stort intresse och kunskap för hästens matsmältningssystem och näringslära har Charlotte bland annat studerat avelslära, anatomi, biomekanik och träningsfysiologi på häst.

"Oavsett prestationsnivå krävs kunskap om hästens olika behov för att uppnå välmående. En välmående häst, både psykiskt och fysiskt, som presterar och mår bra, är den största belöning man kan få som hästägare."

Företagsteam

Stephanie Widegren, Agronom

Utbildad husdjursagronom vid SLU, med en Bachelor in Animal Science. Stephanie är specialiserad kring hästens digestion och utfodring med ett särskilt intresse för vallfoderproduktion till häst. Stephanie har lång och gedigen erfarenhet inom hästbranschen med flera år som aktiv inom travsporten. Hon har även varit verksam som hovslagare och besitter stor kunskap om hovens fysiologi och hovhälsa.

“Jag gillar att optimera hästens prestation och välmående, och tror att de går hand i hand. Det gäller att kunna se helhetsbilden, ingenting är svart eller vitt”.