True

Lediga jobb /  Marknadskoordinator

Trikem är ett svenskt företag som tillverkat tillskott och vårdande produkter till häst & hund sedan 1954.  Vårt sortiment är svensktillverkat, av hög kvalité och används av eliten både i och utanför Sveriges gränser.  Vi är marknadsledande i Norden inom vårt område och sköter all tillverkning från fabriker i Klågerup och Malmö.

-Tjänsten är tillsatt-
Marknadskoordinator

Vi söker dig som har en bred profil inom marknadsföring med mycket goda digitala kunskaper. Du har stort driv, engagemang och älskar djur. 

Om rollen

Som marknadskoordinator på Trikem kommer ditt huvudsakliga arbete vara att administrera, planera, skapa och publicera marknadsmaterial. Målet är att locka relevant trafik, stärka Trikems varumärke samt öka efterfrågan och kunskapen kring Trikems produkter. Du kommer även ansvara för vår digitala profil, trycksaker och annonsering samt löpande göra analyser för att utveckla kvaliteten på trafik och resultat.

Du kommer arbeta nära försäljningsavdelningen för att på bästa sätt kunna stötta våra kunder med information, bilder, texter, kampanjmaterial etc. I arbetet ingår även att utforma våra nyhetsbrev och kundutskick. En del av arbetet innefattar att arbeta med våra etiketter, produktblad mm. För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga att se var behov och möjligheter finns och kan arbeta såväl självständigt som i team. 

Din profil

Du som söker tjänsten har några års erfarenhet från liknande roll, alternativt en gedigen utbildning. Du har ett stort intresse för djur, kanske har du hund eller häst själv. Med dina många ideér och kreativitet har du förmåga att själv kunna driva igenom projekt samt är intresserad för hur ditt arbete kan kopplas till affärsnytta. Vi ser att du på egen hand kan ta fram material till våra digitala/sociala kanaler samt tryckt material. Du har en fingertoppskänsla för färg, form och bild med utbildning eller på annat sätt förvärvad erfarenhet av program och verktyg inom grafisk design som t.ex. Indesign, Photoshop eller motsvarande. Eftersom du kommer ha en hel del kontakt med både kunder och försäljare är du även social och positiv. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl i skrift på både svenska och engelska. Du bör ha erfarenhet och kunskap inom: Sociala medier (främst Instagram och Facebook) diverse CMS system, SEO, E-handel, Digital annonsering och kampanjhantering (ex. FB Ads & Google Ads m.fl). Ett öga för UX och användarvänlighet är ett stort plus.


Vad kan vi erbjuda?

Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad och god stämning med engagerade kollegor som samarbetar och lyfter varandra. Hos Trikem ingår du i ett superhärligt gäng i ett entreprenörstyrt företag som expanderar kraftigt. Du kommer att få arbeta i en otroligt rolig och spännande bransch.

Tjänstgöringsgrad är förslagsvis 100% Måndag-Fredag 8-17, med flexibilitet. Tillträde så snart som möjligt. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Malmö. 

Välkommen med din ansökan:

karin.gustafsson@trikem.se

Urval och intervjuer sker löpande

Vid eventuella frågor:

Karin Gustafsson: 0709 69 86 00

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.