Rådgivning

Låt våra erfarna rådgivare hjälpa dig med allt från hur du bäst applicerar liniment, val av tillskott till att få en individuellt anpassade foderstater.

Har du också funderat på varför man ska ha en uträknad och balanserad foderstat till sin häst?

En välbalanserad och heltäckande foderstat bidrar till ökat välmående, ökad prestation samtidigt som det minskar risken för problem relaterade till mag- och tarmkanalen, hud och päls. Vi på Trikem hjälper gärna till med en kostnadsfri foderstat. Eftersom vi inte är märkesbundna kan vi hjälpa dig att matcha det kompletteringsfoder som passar bäst till ditt grovfoder. Oavsett om du önskar fodra med enbart mineraltillskott eller kraftfoder från önskat kompletteringsfoder så hjälper vi dig.

Odoo tillhandahåller en viktig plattform för vår projektledning.
                                                Saker är bättre organiserade och mer synliga med det

Rådgivning

Fyll i formuläret nedan för din egna kostnadsfria rådgivning


Det här är våra rådgivare

Company team

Charlotte Jansson

Charlotte har en Bachelor of Equine Studies från Melbourne Polytechnic samt en Masters i Equine Science från University of Edinburgh.

Förutom ett stort intresse och kunskap för hästens matsmältningssystem och näringslära har Charlotte bland annat studerat avelslära, anatomi, biomekanik och träningsfysiologi på häst.

"Oavsett prestationsnivå krävs kunskap om hästens olika behov för att uppnå välmående. En välmående häst, både psykiskt och fysiskt, som presterar och mår bra, är den största belöning man kan få som hästägare."

Company team

Stephanie Widegren

Utbildad husdjursagronom vid SLU, med en Bachelor in Animal Science. Stephanie är specialiserad kring hästens digestion och utfodring med ett särskilt intresse för vallfoderproduktion till häst. Stephanie har lång och gedigen erfarenhet inom hästbranschen med flera år som aktiv inom travsporten. Hon har även varit verksam som hovslagare och besitter stor kunskap om hovens fysiologi och hovhälsa.

“Jag gillar att optimera hästens prestation och välmående, och tror att de går hand i hand. Det gäller att kunna se helhetsbilden, ingenting är svart eller vitt”.

Besök gärna vår FAQ också