Pälsvård i världsklass


”Jag använder Trikems grooming-produkter både till vardags och inför tävling och är jättenöjd med resultatet!

Gloss Shampo är perfekt inför tävling och Grey Shampoo är ett måste till skimmlar och alla vita ben för ett strålande resultat. Mane&Tail är pricken över i för en blänkande häst!”

Stina Lillje, tävlingsryttare  

"I vårt stall används Trikems pälsvårdsprodukter dagligen då de ger grymt resultat och är skonsamma för hästarna. ”

Ingemar Hammarström, tävlingsryttare

”På Grevlunda använder vi Trikems pälsvårdsprodukter för att de är dryga, effektiva och ger en riktigt snygg finish.

 Att det dessutom finns miljömässiga fördelar eftersom de är tillverkade i Sverige gör att de är ett självklart val för oss.”

Jenny Talinsson, stallchef på Grevlunda

Trikem Gloss Shampoo

Gloss Shampoo

För en blank, smutsavvisande päls

Ett skonsamt schampo som ger en mjuk och smutsavvisande hårrem med vacker lyster. Är miljöanpassat och innehåller endast ämnen som är biologiskt nedbrytningsbara

Trikem Grey Shampoo

Grey Shampoo

Skimmelschampo 

Grey Shampoo, är ett skimmelschampo som håller rengör den ljusa pälsen och gör den skinande igen. Återfuktande och skonsam för hud och päls.

Trikem Mane&Tail

Mane & Tail

Glansspray

Mane&Tail är ett glansspray som ger volym och lyster. Mane&Tail är enkelt att använda och har en utredande effekt som gör det lätt att borsta ut både man och svans

Trikem Horse Shampoo

Horse Shampoo

För en blank, smutsavvisande päls

Ett skonsamt schampo som ger en mjuk och smutsavvisande hårrem med vacker lyster. Är miljöanpassat och innehåller endast ämnen som är biologiskt nedbrytningsbara.

Trikem Horse Conditioner

Horse Conditioner

För styrka, volym och glans

Ett balsam som är smutsavvisande, återfuktande och utredande för att motverka tovor och slitage. Conditioner är drygt och ger styrka, volym och glans.

Trikem Vaselin

Vaselin

För torr och sprucken hud

Bildar en skyddande hinna som verkar vattenavvisande och kapslar in den naturliga fukten. Skyddar mot friktion och skav.Andra har även tittat på:

Mygg & Fästing

Flugmedel för både häst och människa

Mygg&Fästing ger ett mycket effektivt skydd mot bitande insekter, så som flugor, fästingar och mygg. Innehåller 20 % Icaridin som ger skydd upp mot 24 timmar.

Flugmedel

Mot bitande insekter för en lugnare sommar

Trikems Flugmedel är ett repellerande flugmedel som är snällt mot miljön. Verkar repellerande mot flugor, mygg och andra bitande insekter.

Flugkräm

Flugmedel hästar som inte gillar spray

FlugKräm är ett flugmedel som lätt stryks på hästens huvud och andra besvärliga områden. Ett perfekt alternativ för hästen som inte gillar spray!