True

Svensktillverkade fodertillskott och djurvårdsprodukter sedan 1954  

Trikem Hästprodukter

Häst

Trikem erbjuder ett stort utbud av fodertillskott för häst så som mineraler, vitaminer, ledpreparat och probiotiska magpreparat. Vi har dessutom förstklassiga pälsvårdsprodukter så som pälsglans, schampo och balsam. För din utrustning erbjuder vi en populär serie för lädervård som får din sadel och ditt träns att hålla länge. För ömma muskler och leder är Trikem en ledande tillverkare av liniment för hästar.  

Trikem Hundprodukter

Hund

Oavsett om din hund behöver ledpreparat med Hyaluron eller Collagen, lugnande tillskott med Tryptofan,  B-vitamin vid pälsfällning eller ett fodertillskott med mineraler och vitaminer som främjar muskeluppbyggnad och återhämtning hos den aktiva hunden så hittar du det hos Trikem. Vi erbjuder även vårdande produkter så som tassalva, schampo och balsam samt produkter för ditt husapotek. 

Trikem Humanprodukter

Human

Rätt byggstenar gör skillnad, det vet vi efter nästan 70 års erfarenhet som tillverkare av tillskott och vårdande produkter för hundar, hästar och människor. Kanske känner du igen vårt populära Radital liniment? Den första produkten som Trikem lanserade som blivit en riktig klassiker. I sortimentet för människor finns även ledpreparat med Hyaluron och tillskott med MSM vilket har en central roll i uppbyggnaden av kroppens celler. 

För djur och natur, alltid!

Vi älskar våra djur och vill ge dem det bästa. Därför här aktiva val som främjar miljön en naturlig del utav vår dagliga verksamhet, ett sätt att tänka och leva, alltid.

Trikems värdeord:
  • Kvalitet
  • Kunskap
  • Välmående

Bli återförsäljare

Har du en butik eller driver du webbhandel? Vill du kunna erbjuda dina kunder svensktillverkade kvalitetsprodukter? Välkommen att bli återförsäljare av våra produkter för hästar, hundar och människor. 

Trikem Produktkataloger

Digitala produktguider på flera språk

Navigera enkelt i det totala utbudet av fodertillskott och vårdande produkter för häst och hund. Våra produktguider kan laddas ner som PDF och finns på svenska, finska, norska, danska och engelska.


Produktguide Häst

Trikem Proteintillskott

Rådgivning och föreläsningar

Rätt byggstenar ger rätt förutsättningar för din hästs eller hunds välmående och prestation. Med gedigen utbildning, dokumenterad erfarenhet och hjärtligt engagemang ger våra duktiga rådgivare individanpassade tips och råd. Vi erbjuder även kostnadsfria föreläsningar.  

Trikem Academy

Lär dig mer med Trikem Academy

Läs om hunden eller hästens rörelseapparat, mineraler och vitaminer, träning, mag- och tarmsystem och mycket annat. Med kunskap som ett av våra ledord har vi samlat intressanta forskningsrön och inspirerande artiklar under Trikem Academy.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.